Home » Bezorgen

Bezorgen

Heb je een vraag over het bezorgen van de boeketten of over hoe wij werken? In de meeste gevallen vind je het antwoord op deze pagina.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze bezorgkosten voor losse boeketten in de regio zijn € 4,95 per bestelling.

 

De 5 meest gestelde vragen over bezorgen


Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Op prive adressen bezorgen wij tussen 09:00 en 18:00 uur. Op zakelijke adressen leveren wij tijdens kantooruren. Een exacte bezorgtijd kunnen wij helaas niet garanderen.

Wat als de ontvanger niet thuis is?

Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan proberen wij jouw boeket bij een van de buren te bezorgen. Wij proberen het minimaal bij 2 verschillende buren. Als het lukt om het boeket bij de buren te bezorgen, dan doen wij een briefje in de bus bij de ontvanger. Zo weet de ontvanger dat wij aan de deur zijn geweest en bij welke buren hij of zij het boeket kan ophalen. 

Zijn ook de buren niet thuis? Dan nemen wij het boeket mee terug. Bij de ontvanger doen wij een briefje in de bus, waar op staat dat hij of zij contact met ons op kan nemen door een mailtje te sturen naar gemist@fleurcentrumblok.nl. Wij overleggen dan met de ontvanger, wanneer wij het boeket opnieuw kunnen bezorgen.

Hoe weet ik of het bezorgen van mijn bestelling is gelukt?

Zodra wij het boeket geleverd hebben, ontvang je een mail met een bevestiging. Ook als het bezorgen helaas niet gelukt is ontvang je een mail met de juiste informatie. 

Kan ik een boeket laten bezorgen in een ziekenhuis, hotel of camping?

Ja, zeker kan dat. Wij vinden het dan wel prettig om zoveel mogelijk specifieke informatie te ontvangen over de ontvanger. Denk hierbij, voor het Isala ziekenhuis Zwolle aan afdeling, kamernummer en zo'n volledig mogelijk naam. Ook een mobiel telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.

Op welke dagen bezorgen jullie?

Wij bezorgen zes dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag. Uitgezonderd feestdagen. 

IMG_7998