Home » Fleurcentrum Blok, bloemist in Wezep

Altijd verse bloemen.

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Tevreden klanten.

Fleurcentrum Blok, bloemist in Wezep

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Wezep

In het winkelcentrum van Wezep vind je onze nieuwste vestiging. Sinds 2018 kun je hier terecht voor de mooiste bloemen en planten. De exacte gegevens van deze vestiging vind je hieronder.

 

Fleurcentrum Blok
Meidoornpassage 11
8091 KS Wezep
038-338 08 60
wezep@fleurcentrumblok.nl

Bloemen bezorgen Wezep? Kies een plukboeket.

Bloemen laten bezorgen in Wezep? Wij helpen je graag. Kies een van onze plukboeketten uit de webshop. Heb je een mooi boeket gevonden, dan heb je vervolgens de keus uit drie verschillende maten:

  • Klein: € 16,50
  • Middel: € 22,50
  • Groot: € 27,50

Voor het bezorgen van de bloemen in Wezep rekenen wij € 4.95 bezorgkosten.

Een bont boeket doet het altijd goed en is ook een veilige optie wanneer je niet helemaal zeker bent van de smaak van de ontvanger.

Voor de geboorte van een zoon hebben wij het grootste gedeelte van het jaar een volledig blauw boeket beschikbaar. Bepaalde gedeeltes van het jaar is het aanbod van blauwe bloemen beperkt, maar dan kun je kiezen uit een boeket met blauwe en witte bloemen.

De geboorte van een meisje vier je met boeket Esmee. Boeket Esmee bestaat uit roze en witte bloemen van het seizoen.

Natuurlijk zijn er ook mindere momenten in het leven waar een bloemetje op zijn plaats is. Kies dan een boeket met alleen maar witte bloemen.

Bloemen bezorgen in Wezep, waarom Fleurcentrum Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Klantvriendelijk en persoonlijk.

Meer dan 20 jaar ervaring in de bloemen.

Best verkochte plukboeketten van Fleurcentrum Blok in Wezep

Wij vinden al onze boeketten even mooi, hopelijk vind jij dat ook. Om de keus wat makkelijker voor je te maken, zie je hieronder de boeketten die anderen het meest hebben gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Parijs

Vanaf 16,50

Boeket Kopenhagen

Vanaf € 16,50

Boeket Berlijn

Vanaf € 16,50

Bloemen bezorgen in Wezep: bloemen rechtstreeks van de kweker

De bloemen die wij gebruiken voor al onze boeketten, komen rechtstreeks van de kwekers. Helemaal wanneer je kiest voor een bloemenabonnement, zit je vooraan wanneer het om vers gaat. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al bij jou op de vaas.