Home » Fleurcentrum Blok, bloemist in Nunspeet

Altijd verse bloemen

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Tevreden klanten.

Fleurcentrum Blok, bloemist in Nunspeet

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Nunspeet

Al meer dan 20 jaar kun je bij ons in Nunspeet terecht voor bloemen. We zijn begonnen met een bloemenwinkel aan de Dorpsstraat in Nunspeet, recht tegenover het Marktplein. Na een jaar of 12 deed zich een mooie kans voor aan de Harderwijkerweg in Nunspeet, tegenover de Albert Hein. Een volledig nieuw pand op een geweldige locatie, met als groot voordeel dat wij hier de mogelijkheid hadden om veel bloemen en platen buiten te zetten.

Op deze laatste locatie kun je ons nog steeds vinden, Harderwijkerweg 19. Onlangs hebben wij de winkel volledig verbouwd, omdat de bloemenwinkel er nodig aan toe was, maar ook om meer overzicht en ruimte te creëren. Zo kun je nog makkelijker en prettiger de mooiste bloemen en planten bij ons scoren.

Bloemen en planten voor binnen en buiten.

Je kunt bij ons terecht voor snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Uiteraard vind je bij ons ook het nodige glaswerk en verschillende potten voor alle planten.

Snijbloemen kun je bij ons per stuk kopen, maar natuurlijk staan er ook altijd mooie boeketten voor je klaar. Bovendien zorgen wij altijd voor een aanbieding op de stoep, met roosjes, tulpen of zonnebloemen. Afhankelijk van het seizoen.

Binnenplanten vind je bij ons in alle soorten en maten. Van bloeiend tot groene planten en van staande planten tot mooie hangende binnenplanten.

Heel het jaar door kunnen wij je ook helpen aan de mooiste planten voor buiten. Wij zijn natuurlijk geen volwaardig tuincentrum, maar de mooiste en meest gangbare planten voor buiten kun je zeker bij ons vinden.

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

Wij kopen al onze bloemen en planten zelf in. Geen tussenkomst van een groothandel, alles rechtstreeks op de veilig of bij de kwekers.

Steeds meer bloemen die je in onze bloemenwinkels kunt kopen, hebben wij rechtstreeks ingekocht bij de kweker. Voordeel hiervan is dat wij je de mooiste bloemen kunnen bieden en dat de bloemen langer bij jou op de vaas staan.

Ook voor de planten geldt dat het grootste gedeelte dat wij aanbieden rechtstreeks van de kwekers komt. Hierdoor zijn de planten net wat verser zodat jij er langer van kunt genieten.

Waar vind je ons in Nunspeet?

Fleurcentrum Blok
Harderwijkerweg 19
8071 EM
Nunspeet
0341 - 252429
nunspeet@fleurcentrumblok.nl

Openingstijden van onze bloemenwinkel in Nunspeet.

Op zondag is onze bloemenwinkel in Nunspeet altijd gesloten. Op de algemene feestdagen vieren wij ook graag feest. Van maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom bij ons in Nunspeet.

  • Ma: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Di: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Wo: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Do: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Vr: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Za: 08:00 uur - 17:30 uur

Best verkochte plukboeketten van Fleurcentrum Blok in Nunspeet.

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze bloemenwinkel in Nunspeet. Ben je niet in de gelegenheid om een bezoekje te brengen, dan kun je natuurlijk ook een mooi boeket online bestellen. Bestel je voor 12:00 uur, dan kunnen wij het boeket nog dezelfde dag voor je bezorgen. Alleen bezorgen wij niet op zondag en ook niet op feestdagen.

Om je het niet te moeilijk te maken, hebben wij ons aanbod beperkt tot 9 verschillende boeketten. Wij vinden dat er voor elke gelegenheid wel een mooi boeket tussen zit. Vind jij dat ook? Bij elke boeket heb je de keus uit 3 verschillende maten. Wil je iets extra's geven, dan kun je chocolade of een knuffel toevoegen.

Boeket Parijs

Vanaf 16,50

Boeket Kopenhagen

Vanaf € 16,50

Boeket Berlijn

Vanaf € 16,50

Sparen voor bloemen en planten.

In onze bloemenwinkels kun je sparen voor gratis bloemen en planten, zo ook in onze bloemenwinkel in Nunspeet. Voor elke euro die je bij ons besteed ontvang je een punt. Heb je 25 punten of meer bij elke gespaard, dan kun je al iets leuks uitzoeken. Waar je precies voor kunt sparen en hoe je spaart, lees je op onze pagina over sparen.