Home » Over Fleurcentrum Blok

Bloemist in Nunspeet

Bloemist in Ommen

Bloemist in Wezep

Bloemist in Zwolle

Wij zijn wij?

Hoi, wij zijn Fleurcentrum Blok. Bij ons kun je terecht voor snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten. Daarnaast vind je in onze winkels een select aanbod van woonaccessoires. Uiteraard hebben wij ook voor elke plant een potje en voor elke bloem een vaas. 

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de bloemen en de planten. Wat ooit begon op de markt, heeft geresulteerd in 4 volwaardige bloemenwinkels. Bloemenwinkels die volledig van deze tijd zijn en waar jong en oud terecht kan voor een mooie bloem of een mooie plant.

Hoe werken wij?

Wij vinden het belangrijk dat wij elke dag een ruim assortiment kunnen bieden, van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Om dit te kunnen realiseren halen wij onze bloemen en planten steeds vaker rechtstreeks van de kweker. De kwaliteit van deze handel is heel erg goed en het assortiment is altijd heel divers. Bovendien zijn wij er op deze manier zeker van dat de handel niet al dagen bij de groothandel of op de veiling staat, voordat jij het bij ons in de winkels kunt kopen.

Voor de inkoop van onze bloempotten en bloemenvazen maken wij, net als bij de inkoop van onze bloemen en planten, bewuste keuzes. Hebben wij eenmaal onze keus gemaakt, dan kopen wij in grote aantallen in. Dit heeft voor jou als voordeel dat je voor een leuke prijs je plant van een pot kunt voorzien, of je bloemen op de vaas kunt zetten.

Waar vind je ons?

Je vindt onze bloemenwinkels in Nunspeet, Ommen, Wezep en Zwolle. Door op de naam van de vestiging te klikken kom je op de pagina van die vestiging terecht. Hier vind je alle contactgegevens.